Apocalyptica са следващия голям хедлайнър на Varna Mega Rock!

Цонко Цонев гостува днес в „Голият обяд“ и сподели пред Елена Розберг следващото голямо име в афиша на фестивала – финландските фурии Apocalyptica!

„По света хората си правят тематични партита, ние ще си направим финландска вечер“, пошегува се Кметълът в студиото на Z-Rock. „19 август, на Морската гара – Варна, ще чуем Nightwish и Apocalyptica, които, между другото, са приятели и в живота. Преди тях ще излязат Bendida и Конкурент“.

Apocalyptica са изключително активни музикално и атрактивни на сцената, никой не отказва колаборация с тях, отбеляза и Елена Розберг. Финландците са добре познати на българската публика – това ще бъде седмото гостуване за бандата у нас. Изпълнителите са били по два пъти в София (през 1999 и 2006), Пловдив (1999, 2015) и Каварна (2006, 2008).

Още една група ще има на афиша и феновете не бива да разчитат със сигурност, че се досещат за името й. „Бях обявил, че ще е американска група, но не разчитайте на това 100%. Има вероятност за немска, английска и американска банда, и ще обявим името й следващата седмица“, каза организаторът и обеща, че „по стара традиция“ отново ще обяви името й първо в ефира на Рок Радиото на България.

Промобилетите са приключили, допълни още Цонко Цонев, като обяви още една новина – за всички, закупили билетите на редовната цена от 90 лв. (ще скочи на 120 лв. от 18 юли, напомни той), ще има специална томбола, с изкусителни предметни награди.

Моторът Нarley-Davidson обаче няма да е сред тях – той ще се падне на един от 3000 човека, закупили първи промоционалните билети за фестивала.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.