Amy Lee с контузия в глезена преди есенното турне

Фронтдамата на Evanescence Amy Lee даде скорошно интервю за рок радиото на град Nashville (102.9 The Buzz), от което научаваме, че тя е пострадала сериозно при преход в планината. Amy живееше в Brooklyn в продължение на 12 години, но се премести в щата Tennessee през 2019 година. Откакто е там тя прави редовни разходки в планината, но е пострадала при последната такава и в момента е с шина на крака.

Това е леко притеснитено предвид факта, че бандата е предвидила голямо турне с Halestorm през ноември месец. Ето какво разказа самата Lee за инцидента: “Мразя да спортувам, за да вляза целенасочено във форма. Не знам за вас, обаче аз ненавиждам това. И трябва да намеря нещо, което ме занимава. Музиката много помага. И най-сетне успях да открия моето нещо. Винаги ми се налага да влизам във форма преди да направим турне, тялото ми трябва да е здраво за да издържи на напрежението. И в крайна сметка намерих едни красиви планински пътеки в един държавен парк, близо до нас. Та аз постоянно ходя там тези дни (Percy Warner Park) и обикалям. Даже тичам по всички тези дребни пътечки, никога по главната. И ми е супер забавно, защото никога не знам колко точно ще е дълъг преходът, кога ще свърши и поради тази причина не мога и да се откажа. И така – разхождам се, подтичвам, слушам сетлиста за турнето, въодушевена съм…и се спънах някъде в гората и си изкълчих глезена лошо. Та тези дни, съвсем честно, съм депресирана.“

“Тъкмо започнах да се чувствам наистна добре… Но вече съм по-добре, искам отново да се върна на горските пътеки. Много е трудно когато откиеш нещо, което наистина харесваш и си кажеш: Това е добре за мен, здравословно, наистина го харесвам…и то вземе да не сработи.“, споделя още фронтдамата.

Турнето на Evanescence и Halestorm стартира на 5 ноември от град Portland, щата Oregon. То приключва на 18 декември в Worcester (Massachusetts). Пожелаваме на Amy Lee да се оправя бързо и да внимава друг път в планината.

По-рано тази година Evanescence пуснаха първия си студиен албум от 10 години насам – “The Bitter Truth” (Горчивата истина). LA Times го нарече “свиреп“. Настоящият сингъл “Better Without You” влезе в топ 10 на много радиокласации (това също не се е случвало от около 10 години за бандата), а парчето “Use My Voice” e номинирано за най-добро изпълнение на музикалните награди на MTV.

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.