Amon Amarth с брутален нов сингъл – “Put Your Back Into The Oar”

Мелодичните дет метъли Amon Amarth споделиха нов сингъл, който е посветен на една от стихиите на викингите – лодките и гребането. Парчето се казва “Put Your Back Into The Oar” (Наблегни на греблото) и към него получаваме клип, който е направо мини-филм.

Песента е записана и миксирана още през януари миналата година в шведското студио Fascination Street Studios, а продуцент е Йенс Богрен. Парчето се издава от собствения лейбъл на групата “Victorious Music”. Можете да го чуете и да видите интересното видео към него тук:

Ето какво споделиха шведите във връзка с излизането на новата им песен:

“Около нас беше доста тихо в последните две години. Всъщност ние си бяхме у дома в Швеция и работехме здраво, извън светлините на прожекторите. Феновете много обичат да говорят за това колко се забавляват, имитирайки епичното викингско гребане по време на нашите концерти. Затова решихме, че ще е добра идея да му посветим една песен. Е, тази песен е за вас – феновете. Където и да сте, нека Один ви закриля и направлява, докато гребете към съдбите си в непознатите води. Насладете се на това парче, докато ние продължаваме работата върху нов албум. Нямаме търпение скоро да ви видим, езичници такива.

Красивият клип към песента “Put Your Back Into The Oar” е заснет в Англия през октомври миналата година. Това се е случило точно за три дни. Режисьор на клипа е Райън Макфол от Crashburn Media.

По-късно тази годинa Amon Amarth ще направят съвместно турне в Европа с лудите глави Machine Head. То е предвидено за септември и октомври. Последният студиен албум на групата е “Berserker” от 2019 година.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.