Amon Amarth издадоха новия си албум, чуйте сингъла ‘Find A Way Or Make One’

Шведската дет метъл група Amon Amarth току-що издаде новия си студиен албум. Той е дванадесети поред за групата и носи нежното име “The Great Heathen Army” (Великата армия на езичниците). Издатели са Metal Blade Records, а покрай тази новина получаваме и първия сингъл от новия албум. Парчето естествено е брутално и се казва ‘Find A Way Or Make One’ (Намери начин или направи такъв). Вижте видоеклипа към него тук: 

Ето какво казва за новия си албум мелодичната дет метъл банда:

“Езичници! Време е да посрещнете Великата армия на езичниците! Този албум съдържа много от елементите, които съставляват нашата музика през 2022 година. Ще чуете мрачната и брутална дет метъл песен ‘Oden Owns You All’ (Один притежава всички ви), всички ще припяваме заедно на ‘Heidrun’, като имаме и гост вокали от Биф Байфорд (Saxon) за парчето “Saxons And Vikings” (Саксонци и Викинги). И много, много други неща. Готови сме да направим двугодишно нападение по целия свят с този нов албум, така че ще се видим скоро на нашите концерти.“

Това наистина са отлични новини за феновете на групата. Нов албум, нов сингъл, голямо турне. За новия сингъл ‘Find A Way Or Make One’ шведите казват, че страшно са се забавлявали, докато са записвали видеоклипа към него. Във видеото виждаме как най-обикновени (на пръв поглед) работници решават да потрошат офиса си из основи, защото им е омръзнал. Отлична идея! За парчето групата сподели следното:

“Направихме това видео с режисьора Мики Фонтание във Франкфурт, Германия. С него просто искахме да опитаме нещо различно. Това е нашия прочит на любими  песни и видеоклипове от нашето детство. Например ‘We’re Not Gonna Take It’ на Twisted Sister и ‘Killed By Death’ на Motörhead. Много се забавлявахме с този клип и определено беше забавно да потрошим един стар и вмирисан офис!“.

За групата предстоят добри времена. През септември и октомври в Европа ще се състои съвместното им турне с Machine Head. То носи името “Vikings And Lionhearts”. През ноември и декември пък бандата се пренася в Северна Америка, където ще се отправи на съвместно турне с Carcass, Obituary и Cattle Decapitation.

През февруари излезе и самостоятелният сингъл “Put Your Back Into The Oar” (Наблегни на греблото). 

 

Симеон Чешмеджиев 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.