Alter Bridge споделиха анимиран клип към песента “Silver Tongue”

Алтернативната рок група от Флорида Alter Bridge сподели видеоклип към песента “Silver Tongue”, която е част от последния им студиен албум “Pawns & Kings”, информира Hennemusic. Режисьор на клипа и автор на анимацията в него е Оли Джоунс. Може да го видите тук:

Парчето е много здраво, а изненадващ елемент в анимацията е наличието на подчертани хорър нотки в нея. Доста любопитно. Тази песен се явява втори сингъл от предстоящия нов албум, като водещият сингъл е едноименната “Pawns & Kings”. Лиричното видео към нея бе споделено от групата преди коло две седмици.

Това е седми студиен албум за Alter Bridge. Продуцент на тавата е Майкъл Баскет, който от дълги години работи с групата. Оачкваме го на пазара на 14 октомври. “Pawns & Kings” е продължението на албума “Walk The Sky” от 2019 г. Той влезе в класациите Топ 20 на редица държави,  включително в САЩ.

В подкрепа на албума Altеr Bridge ще се отправят на европейско турне през есента. То стартира на 1 ноември от Хамбург (Германия), а към бандата ще се присъединят още страхотните Halestorm и Mammoth WVH.

В групата влизат Майлс Кенеди (фронтмен, вокали), Марк Тремонти (китара), Браян Маршал (бас) и Скот Филипс (барабани).

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.