All Time Low пуснаха новия си албум – Tell Me I’m Alive

All Time Low издадоха своя 9-ти студиен албум, Tell Me I’m Alive. Със своите 13 песни, проектът е първият дългосвирещ албум на All Time Low от три години и поставя началото на вълнуваща нова ера за групата.

Записан в Лос Анджелис и Аспен с дългогодишните сътрудници Зак Червини (blink-182, Machine Gun Kelly, Halsey) и Андрю Голдстийн (Maroon 5, Katy Perry, Jxdn), албумът е силен удар от ренегатски рифове и интензивна интроспекция, която показва групата, която достига вълнуващи нови висоти на творчеството. Акцентите включват новото разголващо душата парче “Calm Down”, както и издаденото преди това “Sleepwalking”, което достигна №1 в Alternative Radio и надмина 10 милиона слушания, емоционалното заглавно парче “Tell Me I’m Alive” и “Modern Love” – химнът против срещите, иронично пуснат на Свети Валентин.

Фронтменът Алекс Гаскарт заявява за албума: „Tell Me I’m Alive е изследване на самотата, изолацията и справянето с клопките на един свят, в който се чувстваш така несигурно, след като колективно сте преминали през няколко много бурни години започнали от пандемията. Това не е „запис за пандемия“ сам по себе си, но написан на фона на такова променящо живота събитие, заложените теми със сигурност са фокусирани и информирани от този обектив. Някои песни отразяват предизвикателство и желание за бягство, други са размисъл и разкаяние за изгубеното време и копнеж за по-дълбоки връзки и по-дълбок смисъл. Искахме да вдъхнем обнадеждаващ тон, но в крайна сметка този албум е за справяне с безнадеждността и оцеляването. Надяваме се нашите фенове да намерят утеха в разбирането, че дори и в най-трудните моменти може да има движение напред, растеж, силата да пуснем това, което вече не ни служи, и в крайна сметка послание за устойчивост.“

Tell Me I’m Alive – съдържание:
01 Tell Me I’m Alive
02 Modern Love
03 Are You There
04 Sleepwalking
05 Calm Down
06 English Blood, American Heartache
07 The Sound Of Letting Go
08 New Religion
09 The Way You Miss Me
10 I’d Be Fine If I Never Saw You Again
11 Kill Ur Vibe
12 Other Side
13 Lost Along The Way

All Time Low тръгват на турне в над 20 града в Северна Америка, наречено “TELL ME I’M ALIVE On Tour“ с подкрепата на Mayday Parade и Games We Play. Турнето включва две специални шоута с легендарни размери, които бързо се разпродадоха – в емблематичният Red Rocks Amphitheatre в Морисън, Колорадо, на който All Time Low е хедлайнер за първи път на 23 май и специално акустично изпълнение в Ryman Auditorium в Нешвил на 18 май, което ще постави началото на епичното турне с хедлайнерите.

Последният студиен албум на All Time Low, Wake Up, Sunshine, беше издаден през април 2020 и дебютира на първо място в класацията за най-добри рок албуми на Billboard.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.