AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Ози Озбърн на фестивала Power Trip в САЩ?

Списък с невероятни рок/метъл имена в него се завъртя в интернет, като евентуални участници в тазгодишния Power Trip фестивал в Калифорния, Съединените щати. Сред евентуалните участници са следните групи: AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Tool и Ози Озбърн. Фестивалът би трябвало да се проведе от 6 до 8 октомври тази година.

Звучи направо невероятно и като нищо може да се окаже, че е. Лично нас най-много ни съмнява участието на легендарния Ози Озбърн на събитието, след като самият той публично обяви, че се отказва от турнетата и големите концерти. В същото време Ози остави отворена  вратичка, че бил могъл да свири някъде, ако не се налага да пътува, но тъй-като в момента той е в Англия, ни се струва много малко вероятно да участва в Power Trip.

От друга страна и фестивал с останалите четири групи на едно място би бил невероятно преживяване. Според The Scenestar (цитирани от Blabbermouth) тридневният фест е от 6 до 8 октомври тази година в Empire Polo Club In Indio, Калифорния. Той ще включва „легендарни рок и хеви имена от 70-те и 80-те години на миналия век“. Съвсем скоро очакваме официална информация по темата.

Изключително любопитен момент е този обаче, че по-рано днес всички споменати групи и имена – DC, Maiden, Metallica, Ози, Tool споделиха кратки тийзър видеа на техните страници в социалните мрежи. На тях можем да видим аналогично видео с реклама на фестивала, но в неговия край логото на всяка банда е нейното собствено. Това е страхотно и наистина намеква за голям купон през октомври.

В миналото Metallica са свирели в Empire Polo през 2011 г., като част от концертите на Голямата четворка с Anthrax, Megadeth и Slayer. Билетите за уникалното събитие влизат в продажба следващата седмица.

През 2016 г. имаше друго подобно събитие в САЩ – фестивалът Desert Trip. Тогава той също обедини на една сцена невероятни имена: The Rolling Stones, Боб Дилън, Пол Маккартни, Нийл Йънг, Роджър Уотърс и The Who. Събитието ще бъде запомнено като най-печелившия фестивал в американската история. Тогава то събра общо приходи от 160 милиона долара.

 

Симеон Чешмеджиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.