20 години Dubioza kolektiv: Празненствата започнаха в София със сливова ракия и флаш моб

За три дни София се превърна в център на автентичния балкански дух, миксиран успешно със ска, пънк, реге, танци и ракия лично с Dubioza kolektiv, които стартираха празненствата за юбилея си „20 години на сцена“ у нас. Ексцентричните босненци, които се готвят за голям концерт в София на 5 юли в Арена София (Столичен Колодрум) в Борисовата градина, прекараха дълъг уикенд в столицата с поредица от изненади.

Групата фокусира вниманието към себе си в медийното пространство с мини концерт в ефира на Z-Rock, но безспорно най-вълнуващи за феновете им бяха събитията в града. От типичното щуро балканско warm up парти в Строежа в петък вечер, където членовете на бандата влязоха в ролята на диджеи и бармани в клуба, до импровизирания концерт под открито небе в градинката на „Кристал” в събота следобед.

Неочаквани флашмобове и концерти без предупреждение, реклама и билети влизат в репертоара на босненските артисти само в градовете, където любовта на фенове и музиканти е взаимна. Музиката, танците, скарата и ракията бяха кулминацията в съботния следобед в „София, София, мой малък Лондон!“ и столицата се превърна в новата локация на изненадващ флаш моб под кросоувър ритмите на групата.

Генерираната колективна енергия зареди центъра на София за поне месец напред –до 5 юли, когато предстои един от най-мащабните концерти на любимите Dubioza kolektiv у нас. Билети за събитието на 5 юли на откритата сцена на Арена София (Столичен колодрум) могат да бъдат закупени в мрежата на ticketstation.bg.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.