Празнуваме заедно 15 години Z-Rock – рок радиото на България!

Z-Rock – рок радиото на България, навърши 15 години! Не можем да си представим да го отпразнуваме по друг начин, освен така, както стигнахме до тук – с вас!

И ще го отбележим подобаващо – всеки делничен ден в следващите четири седмици, между 13 октомври и 9 ноември, ще празнуваме своя Рожден ден с масивен Z-Jungle с подкрепата на Savoy Silver – рок водката на България – зоната за вашите музикални желания! В нея ще иматe възможност да чуeтe любимото си парче, както и да се включитe в празничната ни игра.

Какво искате да чуете в ефира на Z-Rock? Това ще ви пита Тони Георгиев между 12ч. и 14ч. Под поста във facebook страницата ни, който ще намирате тогава, му напишете музикалните си желания като коментарСлед него щафетата поема Краси Москов, който ще продължи празничния ефир с култови парчета отново по ваш избор до 16ч.

Ако обаче освен да избирате музика, сте в настроение и да поиграете, очакват ви страхотни награди в играта ни, посветена на титаните AC/DC и Iron Maiden!

Всеки ден, между 13 и 26 октомври, в ефира ще звучи откъс от тяхна песен. Ако знаете от кой албум е и коя е годината, в която е издаден, пишете ни на имейл 15@zrockradio.bg, заедно с телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ви, ако спечелите награда. Жребий ще определя ежедневно по един печеливш измежду всички, изпратили верен отговор, който ще получава подарък – бутилка водка Savoy Silver – рок водката на България.

От 27 октомври до края условието леко се променя, защото минаваме на българска вълна! Сега в ефира ще звучи видоизменен откъс от българска песен. Ако знаете коя е бандата и как се казва парчето, пишете ни на имейл 15@zrockradio.bg, заедно с телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ви, ако спечелите награда. Жребий ще определя ежедневно по един печеливш измежду всички, изпратили верен отговор, който ще получава подарък – бутилка водка Savoy Silver – рок водката на България.

Всеки вторник трима от всички участвали ще печелят седмичните ни награди – албумът Power Up на AC/DC, оригинална фланелка на AC/DC, троен limited edition vinyl с новия албум Senjutsu на Iron Maiden, любезно предоставен от eMusic.bg или автобиографията на George Lucas, предоставена от приятелите ни от Hybrid Books.

Z-Rock празнува 15 години в ефир с подкрепата на Savoy Silver – рок водката на България.

Списък на спечелилите:
13.10 Тодор Вълнаров – водка Savoy Silver
14.10 Анелия Стоянова – водка Savoy Silver
15.10 Анатоли Димитров – водка Savoy Silver
18.10 Евгений Ханджийски – водка Savoy Silver
19.10 Габриела Илиева – водка Savoy Silver
Седмични награди:
Албум AC/DC – Милен Пенев, Виктория Кръстева
Фланелка AC/DC – Данаил Димитров

20.10 Веселина Маринова – водка Savoy Silver
21.10 Григор Андреев – водка Savoy Silver
22.10 Яна Антова – водка Savoy Silver
25.10 Пламен Паунов – водка Savoy Silver
26.10 Александър Данаилов – водка Savoy Silver
Седмични награди:
Албум AC/DC – Тихомир Балабанов, Здравко Евлогиев
Винил Senjutsu на Iron Maiden – София Михайлова

27.10 Кирил Крумов – водка Savoy Silver
28.10 Даниела Стефанова – водка Savoy Silver
29.10 Ангелина Тодорова – водка Savoy Silver
01.11 Велислав Драмов – водка Savoy Silver
02.11 Георги Василев – водка Savoy Silver
Седмични награди:
Албум AC/DC – Дияна Николова, Теодор Танев
Винил Senjutsu на Iron Maiden – Юлиана Милчева

03.11 Aтанас Делчев – водка Savoy Silver
04.11 Йорданка Соколова – водка Savoy Silver
05.11 Аксиния Манолова – водка Savoy Silver
08.11 Тони Илиев – водка Savoy Silver
09.11 Константин Иванов – водка Savoy Silver
Седмични награди:
Албум AC/DC – Недка Стратева, Енчо Савов
Биографията на Джордж Лукас – Славея Славчева

Според последните представителни рейтинги на GARB, Z-Rock e най-предпочитаната радиостанция в София. Рок радиото се нарежда на първа позиция в столицата по слушаемост в категория 15-69 г., както и в сектора на средна дневна слушаемост в същата възрастова група.

Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock остава без аналог сред българските радиоформати. През ефира на радиото са минали с лайв изпълнения и интервюта емблематични български и световни рок легенди като Sully Erna, Ronnie Romero, John Lawton, Bobby Rondinelli, Chuck Billy от Testament, Intelligent Music Project, Б.Т.Р., Обичайните заподозрени, Joey DeMaio от Manowar, Николо Коцев, Jerremy? и много други музикални легенди.

Тази есен, единствената дама в рок радиото на България – Елена Розберг, предаде ефирната щафета за 5 месеца на своя колега и добър приятел Тони Георгиев – емблематичен глас от ефира на Радио FM+. Истински творчески рестарт и много нови контакти и проекти очакват Елена Розберг в Амстердам, където тя ще получи своята магистърска степен по „Културна дипломация“.

В ефира и онлайн може да слушате любимите си водещи: Георги Згуров-Гурко, Тони Георгиев, Краси Москов, Звезди Керемидчиев, Стоян Цонев.

Z-Rock е част от медийната група „Фреш Радио Груп“, заедно с Радио Fresh!, FM+ и Melody. Програмното съдържание на групата се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи. В нея работят над 50 души, като дружеството се гордее с изключително ниското текучество на кадри в последните години и високия образователен и професионален ценз на екипа.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.