Активни игри

Спечели ДВОЕН билет за концерта “Rock the Opera”!
Отговори правилно на въпроса за деня, който ще намираш във фейсбук страницата ни всяка сутрин и вече участваш в жребия за дневната награда – ДВОЕН БИЛЕТ за концерта!
» виж повече

Архив игри

Открий Bosch и спечели страхотни награди всеки ден!
Влез на DizzyRiders.bg и открий къде е скрито логото на Bosch! Kликни на него, за да отговориш на въпроса в играта и всеки, който е дал верен отговор, има шанс да спечели награда от Bosch – чистачки за автомобил AeroEco, а зарядно за акумулатор очаква най-големия късметлия в края на всяка седмица.
» виж повече
Спечели билет за концерта на Mando Diao на 9 декември!
Mando Diao пристигат за концерт на 9 декември тази година в Sofia Live клуб. Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни, като отговориш на въпроса на деня, който ще намираш във фейсбук страницата ни!
» виж повече
Спечели “Пътищата, които избираме” – автобиографията на Sully Erna!
На български излезе мемоарната книга на Sully Erna “Пътищата, които избираме”. Отговори на ежедневния въпрос, който ще намираш след 10ч. на фейсбук страницата ни и вече участваш в жребия!
» виж повече
Спечели билет за концерта на Балканджи на 8 ноември!
Балканджи и Khanъ ще излязат на една сцена на 8 ноември в столичния клуб MIXTAPE 5 от 19:00 часа. Искаш ли да спечелиш билет за събитието? Включи се в играта ни във фейсбук страницата на радиото!
» виж повече
Спечели наградите на Bulgaria Tattoo Expo 2018!
Наближава Bulgaria Tattoo Expo 2018! Включи се в играта на Z-Rock и можеш да си сред гостите му! Следи темата на Буги всеки ден – можеш да спечелиш двойна покана за събитието, а всеки петък играем и за голямата седмична награда – татуировка по избор до 150 лв.!
» виж повече
Спечели със Z-rock и Road Runner от Prestigio!
Слушай Z-Rock всеки ден, за разбереш повече за предимствата на RoadRunner – видеорекордер от Prestigio. Записва, наблюдава и доказва! Изпрати ни информация за някое от предимствата на видеорекордера и участваш в надпреварата за 5 страхотни модела Roаd Runner.
» виж повече
Голямото мотоприключение на OMV и DizzyRiders.bg – MaxxMotion Free Rider, отново е тук!
Влез на dizzyriders.bg/freerider и сподели своя любим еднодневен мотомаршрут, който те зарежда, прочиства съзнанието ти и ти дава тази свобода, заради която яхваш мотора и се впускаш в приключение! Всеки ден ТРИМА ще печелят ВАУЧЕР за OMV MaxxMotion!
» виж повече
Включи се в играта “На път с Shell и радио Z-Rock”!
Лятото обича пътешествията, а твоята кола обича качествено гориво! Слушай радио Z-Rock и се включи в лятното приключение с Shell! Всеки ден ще задаваме въпрос и трима късметлии ще печелят ваучер за гориво на стойност 25 лв. + колекционерска количка.
» виж повече
 Спечели двудневен билет за фестивала Varna Mega Rock от радио Z-Rock!
Сезонът на мащабните фестивали на открито продължава! Nightwish, Glenn Hughes, Apocalyptica, Kamelot, Кикимора, Bendida, Б.Т.Р., Конкурент и Krossfire ще разтърсят пристанище Варна на 18 и 19 август, а Z-Rock ти дава възможност да спечелиш двудневен билет за Varna Mega Rock 2018!
» виж повече
Спечели ремастерираното издание на Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded!
Спечели новото, ремастерирано издание на легендарния албум на Guns N’ Roses, Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded! Слушай внимателно ефира на Z-Rock, където всеки ден ще те очаква музикална загадка. Ако я разгадаеш, можеш да спечелиш култовия диск!
» виж повече
Спечели билети за Hills of Rock със Z-Rock и рок водка SAVOY SILVER!
Z-Rock ще разиграе страхотни награди малко преди фестивала Hills of Rock! Разрешете музикалната ни загадка и можете да спечелите билет за фестивала, бутилка водка или блутуут колонка от SAVOY SILVER, както и meet&greet със SABATON!
» виж повече
 “Снимай компанията!” и спечели с начо чипс El Sabor и Z-Rock!
Ако искаш да спечелиш вкусни награди от “Nacho Chips & Dips” на El Sabor по време на Световното по футбол, снимай компанията, с която гледате мачовете и ни я покажи! Три пъти в седмицата шестима от вас ще могат да я почерпят за следващия мач с El Sabor!
» виж повече
 “Твоят футболен герой” с Радио Z-Rock и Допелхерц
Кажи ни кой е “Твоят футболен герой” от Световното по футбол Русия 2018 и всеки ден един от вас ще печели чрез жребий комплект продукти от Допелхерц! В края на играта трима ще спечелят и реплика на официалната топка от Световното по футбол Русия 2018!
» виж повече