Z-Rock празнува рожден ден с лайв изпълнения на музиканти и слушатели

Тази година, Z-Rock – Рок радиото на България, празнува рождения си ден… с песен! В ефира на „Голия обяд“ с Елена Розберг очакваме лайв изпълненията на Б.Т.Р., SEVI, Intelligent Music Project, D2, Миро Иванов и Милена!

Паралелно с уникалните концерти, които ще направят ефира още по-магнетичен за слушателите, ще има и игра за тях. Всеки, който обича да пее или е мечтал да чуе гласа си в ефира на Z-Rock, сега ще има шанса да го сбъдне. Регистрацията за играта, която ще стартира на ключовия 13 октомври, е чрез мейл на igra@zrockradio.bg, а Гурко, Елена и Краси ще избират на случаен принцип кой ще пее емблематично българско парче в празничното Z-Rock Караоке. Очакват ви страхони награди от slushalki.net – двама от вас ще спечелят уникални меломански слушалки „Зенхайзер“ – създадени за рок музика!

Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock остава без аналог сред българските радиоформати. В ефира и он-лайн може да слушате любимите си водещи – Елена Розберг, Краси Москов, Звезди Керемдичиев, Георги Згуров-Гурко, Стоян Цонев. Незабравимият Буги Барабата остава завинаги в сърцата на феновете и екипа на Z-Rock!

14 години Z-Rock – Рок радиото на България!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.