W.A.S.P. показват неизлъчвани кадри в клипа на „Chainsaw Charlie“

През декември 2017 W.A.S.P. успешно завършиха турнето си „ReIdolized“ в подкрепа на 25-тата годишнина от създаването на албума The Crimson Idol. Легендарната история на Jonathan Aaron Steele най-накрая ще бъде издадена в презаписана версия и албум с четирите липсващи песни – както е и бил изначалният замисъл – заедно с филма „The Crimson Idol“ на DVD и Blue-ray. ReIdolized ще бъде пуснат на 2-ри февруари чрез Napalm Records, а W.A.S.P. представиха първите кадри от вълнуващия филмов материал, които не са официално издавани досега.

Лидерът на W.A.S.P. сподели за ReIdolized: „Беше страшно много работа да презапишем този албум и да сглобим филма. Досега не бях правил нещо подобно. Имах петима човека, които работиха в пет различни места по света, а аз ги координирах и организирах. Беше абсолютно ново преживяване за мен и огромно количество работа.“

ReIdolized (The Soundtrack To The Crimson Idol) – съдържание:
CD1:
1. The Titanic Overture
2. The Invisible Boy
3. Arena Of Pleasure
4. Chainsaw Charlie *Murders In The New Morgue)
5. The Gypsy Meets The Boy
6. Michael‘s Song
7. Miss You
8. Doctor Rockter
CD2
1. I Am One
2. The Idol
3. Hold On To My Heart
4. Hey Mama
5. The Lost Boy
6. The Peace
7. Show Time
8. The Great Misconceptions Of Me

„За албума започнахме да работим преди повече от година – септември 2016. Не мислех, че ще ни отнеме повече от 2-3 месеца, за да го завършим“, допълва Blackiе. „Първото нещо, което направихме, когато отидохме в студиото, беше да прегледаме всички записи, които не сме чували през тези 25-26 години. Полудях. Колкото повече ги слушах, толкова повече осъзнавах колко много работа ни чака. Помислих си: „По дяволите, как ще се справим с тази планина от работа?“ Опитахме се да пресъздадем, нота по нота правдиво с оригинала, за да е пълно копие, но колкото и да опитваме, всичко е различно. Оборудването, екипът – неминуемо записът ще е различен в някаква степен.“.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.