Вокалът на Five Finger Death Punch отпразнува една година трезвеност

Ivan Moody отбеляза първата пълна година на въздържание тази седмица.

Годишнината идва след няколко турбулентни години за Moody, който дори прекрати временно сценичните си изяви с групата през 2017, след като изпадна в криза на сцената и проблемите му със зависимостта не останаха в тайна от никого. С непрекъснатата подкрепа на колегите му от Five Finger Death Punch обаче, вокалът се завърна на сцената и сега е поел уверено по пътя на възстановяването.

“Това е изключително постижение”, казва басистът Chris Kael. “75% от зависимите, които опитват да се откажат, не успяват да удържат една година трезвеност. Следих отблизо какво му струваше на Ivan и труда, който положи – това е ОГРОМНО постижение. Той все повече и повече се превръща отново в човека, който всички знаем, че е. Гордея се с теб, приятелю. Както и безбройните хора, които си вдъхновил с примера си. Не спирай!”

View this post on Instagram

My blood for Yours

A post shared by Ivan Moody (@ivanmoody) on

Самият Moody не скри емоциите си в своето изявление онлайн. “Нямам думи, човече”, каза той на феновете на Five Finger Death Punch. “Повечето хора не вярваха, че ще удържа и 24 часа. И, ако трябва да съм честен, на моменти и аз не го вярвах. Но имам страхотен екип около себе си.”

За да отбележи събитието, Moody си направи и нова татуировка – на феникс, въздигащ се от пепелта.