“Voices of Rock” остава планиран за септември в Монтана

Екипът на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” към момента не се отказва да събере на една сцена тази година трите световни рок звезди Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto.

“Реализирането на фестивала всяка година е голямо предизвикателство за малкия ни екип, но 2020 се оказа толкова непредвидима и объркана, че надмина и най-смелите ни представи за трудности.” – заяви Нелиан Николова, създадел и директор на фестивала. За грандиозното шоу се очаква да пристигнат и изявени музиканти от Великобритания и Германия, които ще бъдат на сцената с тримата певци.

По план осмото издание на събитието трябва се състои на 6 септември, на централния площад в град Монтана и отново е с вход свободен.

Социалният акцент тази година е свързан с темата за различните зависимости сред децата и младите хора. Българският игрален филм “Доза Щастие” е сред партньорите на фестивала тази година, като е планирана специална прожекция за деца и родители, която ще бъде последвана от дискусия с част от екипа, реализирал филма, и специалисти по темата.

“Даваме всичко от себе си в продължение на месеци, за да можем да запазим фестивала. Централният площад в Монтана е достатъчно голям, за да може да се спазва дистанция между хората. Към момента единственото обстоятелство, от което сме зависими и което не можем по никакъв начин да контролираме, е свързано със ситуацията в САЩ и забраната за пътуване. Искрено се надяваме, че тя ще се развие в добра посока. Бихме искали да благодарим от сърце на всички хора и компании, които въпреки трудния момент не ни изоставиха и подкрепиха каузата ни! Продължаваме да работим за провеждането на фестивала и дано усилията ни завършат с една страхотна рок вечер… тази година.” – допълва още Нелиан.

За повече актуална информация следете официалната страница на фестивалa.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.