Вижте новото видео на група SEVI

Снощи, 19-ти декември, родната банда SEVI представи новото си видео “Broken Wings“с концерт в столичния клуб MIXTAPE 5. Вечерта стартира с прожекция на новия клип, а след това вокалистката Светлана Близнакова откри с изпълнение на пиано на дебютния сингъл на групата – “Can’t Stand the Pain“.

Концертът продължи с почти два часа авторска музика от SEVI. На финала групата изпълни на живо новата „Broken Wings“ и коледната си песен, с която отправи пожелания на феновете за предстоящите празници.

Песента „Broken Wings“ е трети пореден сингъл от предстоящия нов албум на групата. Този път SEVI за заложили на силна балада, с която описват чувството на безнадеждност в лицето на безвъзвратната раздяла с най-добър приятел. Видеото е заснето на няколко локации, включително в замъка Равадиново. Автор е Боян Карамфилов, с който групата реализира и сингъла „Am I Аlive?“

Актьори в клипа са вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова, и Мартин Профиров, познат на публиката от групите P.I.F и Силует. За него SEVI споделят, че отговарял напълно на визията, която те са си представяли за мъжкия образ във видеото. Сценарият е дело на Боян Карамфилов, Светлана Близнакова и Рали Велинов.

По аудиото групата работи отново с Марко Барусо – тон инженер на световно известната група Lacuna Coil, многократно печелил награди на Сан Ремо за свои продукции, работил с музиканти като Coldplay, 30 Seconds to Mars,Eros Ramazzotti и други.

SEVI завършват годината с още два предколедни концерта в Стара Загора и Габрово и обещават нов албум в началото на 2019.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.