Виж текстовото видео на “I, The Mask” на In Flames

Излезе официалното лирик видео към “I, The Mask”, новата песен на In Flames. Изпълнението е заглавното парче от тринадесетия им студиен албум, който ще излезе на 1 март.

12-те трака отново събират In Flames с продуцента Нoward Benson (My Chemical Romance, Motörhead), който продуцира и Battles (2016). Обложката е създадена от художника Blake Armstrong и показва уникална версия на талисмана на групата, The Jesterhead.

I, The Mask – съдържание:
01. Voices
02. I, The Mask
03. Call My Name
04. I Am Above
05. Follow Me
06. (This is Our) House
07. We Will Remember
08. In This Life
09. Burn
10. Deep Inside
11. All The Pain
12. Stay With Me

“Албумът е много специален за нас. След последния ни албум, Battles, ние стартирахме свой ежегоден фестивал в Швеция и сме по света на турне нон-стоп, заздравявайки още повече връзката си с нашите фенове. Може да се каже, че това беше голяма част от вдъхновението зад албума”, казва вокалът на In Flames Anders Fridén. “Това е едно толкова дълго пътешествие, което продължава и се разраства. Много сме благодарни за това и за подкрепата, която го прави възможно. Посвещаваме 13-я си студиен албум I, The Mask на феновете си, които ни позволяват да правим музика и да я свирим всяка нощ.”