Виж клипа към новата песен на Airbag – “Brothers”

Airbag споделиха новата си песен “Brothers”, по текст и музика на двамата братя Николай и Петко Славови, стоящи зад името на дуото. Те са и продуценти на изпълнението.

Видеото към песента е по идея на Петко Славов, Диана Манолова и Никола Багаров, който изцяло е отговорен за заснемането и монтирането му. Идеята, залегнала в текста на песента и видеото е, че невъзможността да се приобщиш към заобикалящата среда те тласка към безкрайно пътуване, като след време разбираш, че самото пътуване е това от което имаш нужда.

Арт-обложката включва картина на може би най-самобитния български художник, именитият съгражданин на братята – Иван Милев-Ахинора.

Airbag е създадена през 2005 от братята Петко и Николай Славови. Текстoвете и музиката на всички песни са изцяло на двамата. Същата година излиза първият им албум, Overcooked Summer.  8 години по-късно е готова и втората им компилация от 10 песни – Recycle of Love.  Стилът им се определя като electropop и synthpop и напомня групите от 80 години. През 2013 излиза първото им официално видео към песента “Time”, заснето и монтирано от Руши Видинлиев. В началото на тази година те представиха видето към последния си сингъл “Start Аgain”. На живо групата свири с гост музикантите Гено Господинов-бас, Даниел Георгиев-барабани.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.