Venom показаха текстовото видео към “Bring Out Your Dead”

Излезе официалното лирик видео на парчето “Bring Out Your Dead” на блек метъл пионерите Venom.

Песента е част от последния, 15-ти студиен албум на групата, Storm The Gates. Наследникът на From The Very Depths (2015) излезе през декември.

Storm The Gates – съдържание:
01. Bring Out Your Dead
02. Notorious
03. I Dark Lord
04. 100 Miles To Hell
05. Dark Night (Of The Soul)
06. Beaten To A Pulp
07. Destroyer
08. The Mighty Have Fallen
09. Over My Dead Body
10. Suffering Dictates
11. We The Loud
12. Immortal
13. Storm The Gates