Varna Rock 2019 с нова локация!

На нова локация ще се проведе фестивалът Varna Rock 2019, който ще се вихри между 16 и 18 август в морската столица. Досегашната локация – пристанището във Варна, ще бъде сменена, стана ясно късно вчера.

„Поради засиления интерес към фестивала и техническото му обезпечаване, Varna Rock 2019 ще се проведе на нова, по-добра локация – плаж Аспарухово (виж карта по-долу).

За улеснение на публиката сме подготвили:
– Безплатен буферен паркинг
– Специален паркинг за мотори
– Лесен достъп за хора с увреждания
– Осигуряване на специални фестивални шатъли в двете посоки: плаж Аспарухово – Варна
– Увеличено работно време на градския транспорт за фестивалните дни: 16:00 – 01:00 ч. на следващия ден

Varna Rock 2020 ще бъде на същото място – плаж Аспарухово, където капацитетът позволява да бъдат изградени рок кемп и кемпер зона!“, обявиха организаторите от Rock & Events във фейсбук.

В трите дена на фестивала ще видим победителите от конкурса Next Rock Star Vol. 2, следвани от Drive Your Wife, Destruction и ексклузивното шоу на Rage със симфоничен оркестър, които са гвоздея на първата вечер, 16 август. 17 август ще продължи с Velian, следвани от Sevi, Firewind c Gus G. и финална мощна калифорнийска метъл атака от W.A.S.P., а на 18 август старт ще даде победителят от Националния фестивал за ученически рок групи, след когото щафетата ще поемат Krossfire, следвани от Sonata Arctica, преди епичния завършек на вечерта със суперпроекта на Tobias Sammet, Avantasia.

Цената на тридневния фестивален билет вече е 140 лв. и него, както и билети за отделните дни, може да закупите от обектите на EasyPay или онлайн от Epay-Go.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.