Urban Grey сa втората българска група на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020!

Urban Grey нямат нужда от представяне, защото са една от най-отявлените групи на българската екстремна сцена. Именно те ще открият и втория ден на Wolf Fest – Вълчата пътека! Момчетата имат близо 20 годишна история зад себе си и са делили сцената с групи като Cannibal Corpse, In Flames, M.O.D., Brujeria и Napalm Death.

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020 г., в близост до парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

Amorphis, Mayhem, Candlemass, Phil Campbell and the Bastard Sons, Grave Digger и Drive Your Life са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“, но няма да са единствени! Предстои обявяването на още артисти, които ще превърнат Челопеч в задължителна фестивална дестинация!

До 31 януари 2020 в мрежата на Eventim са в продажба промоционални билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен. Билети за фестивала можете да закупите и от Grabo.bg с включена безплатна бира. След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. – двудневен и 40 лв. – еднодневен.

Челопеч Рок Фест „Вълчата Пътека“ 2020 се организира със съдействието на община Челопеч.

Facebook | Event | Website

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.