Уникален радио формат стартира за първи път в България

През октомври „Оберон Радио Макс“ (FM+, Fresh!, Z-Rock, Melody) ще прибави към своето портфолио и още едно радио, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, което ще се излъчва на честотата на Star FM в гр. София.

Уникално по своя формат и идея, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА е първото Тalk радио в България. С новини, интервюта, анализи, информация, представени от емблематичните Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА спазва правилата на Talk формата – само говор, без музика.

С иновативния нов формат и конструктивни програмни промени „Оберон Радио Макс“ е най-бързо развиващата се радио група в България и дава силна заявка за лидерска позиция на пазара.

Радио Fresh! – Винаги хитовете днес

Радио Fresh! (целева аудитория 15-36) значително разшири покритието си в цялата страна и остава любимото музикално радио на младите и модерни хора. Затвърждава и лидерската си позиция в интернет, с най-харесваната ФБ страница на радио в България (над 320 хил фена).

Радио FM+ – Винаги най-добрата музика

Радио FM+ (целева аудитория 20-49) стартира новия сезон с обновен музикален формат, следвайки слогана на медията, „Винаги най-добрата музика!“ Радио FM+ е радиото, което се свързва с хубава музика и страхотни водещи – Калина Стефанова и Мартен Роберто доказват това всеки ден в ефира. Предстои в сутрешния блок и завръщането на един емблематичен водещ, свързан с историята на FM+.

В края на лятото Радио FM+ стартира своята традиционна кампания „Убий скоростта, спаси дете“. Инициативата насочва вниманието на обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца. За да напомни това, Радио FM+ ще залепи 600 стикера с визията и логото на кампанията на превозните средства от градския транспорт в седем града на страната. Във Варна и Бургас, в близост до училища, ще бъдат монтирани и 40 броя информационни табели.

Предстоят и три акции за боядисване на пешеходни пътеки – в София, Бургас и Варна. На 12 септември, от 11.30 ч., в присъствието на г-жа Йорданка Фандъкова, водещите на Радио ФМ+ ще боядисат четири пешеходни пътеки в центъра на София, на кръстовището на ул.“Дякон Игнатии“ и ул.“Ген.Гурко“.

За четвърта поредна година Радио FM+ реализира „Будител на годината“ – инициатива, фокусираща вниманието върху личности, направили нещо стойностно и значимо през годината, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.

През 2017 г. първото частно радио в България празнува 25 години в ефира на България. Партито на 17 октомври ще събере клиенти и приятели в столичния Sofia Live Club. Специален музикален гост е Любо Киров.

Z-Rock – Рок радиото на България

Винаги в епицентъра на най-горещите рок събития, Z-Rock (целева аудитория 15-49) остава радио без аналог в българския ефир. След присъединяването си в групата на Оберон Радио Макс, Z-Rock се премести нов адрес: zrockradio.bg. Нова е и FB страницата @ZrockBulgaria. В ефира и онлайн може да слушате любимите си водещи Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов. На 13-ти октомври, рок радиото на България празнува 11 години в ефира на България. На 26-ти септември Z-Rock ще отбележи събитието с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец.

Радио Melody – Всяка песен има история с теб

Радио Melody (93.4 MHz София, целева аудитория 25-54) ще достигне до още повече нови слушатели, превръщайки се в национална радиомрежа. Melody може да се слуша и онлайн на radiomelody.bg.

Най-бързо развиващата се радио група в България, „Оберон Радио Макс“ дава силна заявка за лидерска позиция на пазара, развивайки по конструктивен и иновативен начин своите радиостанции.

Радио Fresh, Радио FM+, Z-Rock, Радио Melody, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА
Заедно сме по-силни и свободни от всякога!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.