U2 представиха нов сингъл – „You’re The Best Thing About Me“

Новият сингъл на U2 – „You’re The Best Thing About Me“, който е пилотното парче от предстоящия 14-ти студиен албум на музикантите – Songs of Experience, направи своя онлайн дебют.

Обложката на сингъла е дело на Anton Corbijn, а момичето с дълги коси е дъщерята на китариста на U2 – Edge. „You’re The Best Thing About Me“ е вдъхновена от звученето на The Rolling Stones и разказва за хубавите неща, които най-лесно могат да бъдат разрушени. Парчето е комбинация от различните типове звучене на U2 през годините.

Новият сингъл дебютира седмица след като музикантите изненадващо зарадваха феновете си с лайв видео към парчето „The Blackout“, което също ще бъде включено в предстоящия нов албум. Songs Of Experience е продължение на Songs Of Innocence (2014). Двете заглавия са вдъхновени от сборника с поеми на британския поет от 18 в. William Blake – „Songs of Innocence and Experience“.

Докато Songs of Innocence описва най-ранните преживявания и впечатления на U2 като банда, новият албум е колекция от песни с интимно послание и разкази за любими хора и места.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.