U.D.O. в Пловдив в рамките на фестивала Music of the Ages 2020

Рок звездите U.D.O. ще бъдат в Пловдив на 18 септември 2020. В петъчната вечер, Пловдив отново ще събере метъл феновете от цяла България, защото немските музиканти и бенд лидерът Udo Dirkschneider ще изнесат концерт в Античeн Театър. Събитието е част от Културният календар на град Пловдив. Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа.

Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти. След месеци на очакване, предстои отново да изживеем емоцията на рок от световна величина. И всичко това не след година, а след само две седмици!

Билетите за шоуто са в системата на Eventim и на касата пред Община Пловдив.

Самият фестивал Music of the Ages ще стартира на 16 септември с концерт на три пловдивски групи – Le’ Push, Heptagram и Nameless Day Ritual, и като комплимент към пловдивската публика, събитието в този ден ще бъде със свободен достъп.

График на концерта:
18:30 часа – Le’ Push (част от пловдивското трио е финалистът и звезда от „Гласът на България“, Иван Лазаров)
19:30 часа – Heptagram (формация, плод на въображението на музикалния ентусиаст и мултиинструменталист Даниел Иванов)
20:30 часа – Nameless Day Ritual (едно от основите имена в пловдивската екстремна сцена, към които ще се присъедини и една от големите дами на рока – Ася Кантранджиева).

Шоуто е прелюдия към следващите дни на фестивала – 18 септември, когато Античният театър ще посрещне UDO и 19 септември, когато на същата локация ще се проведе концертът „Бах И Моцарт На 4 Рояла“.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.