Twenty One Pilots се завръщат с две нови парчета – “Jumpsuit” и “Nico And The Niners”

Twenty One Pilots споделиха две нови парчета – “Jumpsuit” & “Nico And The Niners”. “Jumpsuit” е придружена от видеоклип, режисиран от дългогодишния сътрудник на групата Andrew Donoho.

И двете песни ще бъдат част от дългоочаквания нов студиен албум на групата, Trench, който следва излизането на албума с награда Grammy от 2015 BLURRYFACE с над 6,5 милиона продадени копия и ще излезе навсякъде на 5-ти октомври.

Twenty One Pilots – дуо, състоящо се от Tyler Joseph и Josh Dun – ще подкрепи албума си с голямо световно турне “The Bandito Tour”, което ще започне на 16-ти октомври в Bridgestone Arena в Нашвил, Тенеси. Турнето ще премине през Щатите през есента като след това ще посети Австралия, Европа и Обединеното кралство.

BLURRYFACE, който е продължение на VESSEL, направи забележителен дебют в класациите след излизането си, като оглави SoundScan/Billboard 200. Албумът получи успех и в дигиталната среда, като стана първият запис, всяка песен от който стана златна, платинена или мултиплатинена.

BLURRYFACE включва серия от хитове, включително “Heathens”, част от саундтрака на Atlantic Records “SUICIDE SQUAD: THE ALBUM”. 6-кратно платиненият сингъл, който получи 3 номинации за Grammy, включително в категорията “Best Rock Performance”, се задържа 4 последователни седмици на втората позиция в “Hot 100”, като оглави и “Hot Rock Songs” на Billboard за невероятните 28 поредни седмици. Безпрецедентният успех на се записа в историята на Billboard, като направи Twenty One Pilots третата рок група в света със сингли едновременно в топ 5 на Hot 10 в класацията за 58-годишната ѝ история, следвайки единствено Beatles и Elvis Presley.

“Heathens”, която оглави класацията на iTunes в над 60 страни, се изкачи на 5-то място в Обединеното кралство и достигна до топ 10 в 15 страни, с платинени и мултиплатинени сертификати в Австралия, Канада, Италия и Нова Зеландия. В допълнение към това, видеото към парчето получи награда за “Best Rock Video” на наградите MTV Video Music 2016 г. и вече има над 1 милиард гледани в YouTube.

Албумът Trench на Twenty One Pilots ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.