Twenty Øne Piløts издадоха официалното видео към сингъла “My Blood”

Twenty Øne Piløts издадоха дългоочаквания си нов албум Trench. Групата сподели и официалното видео към “My Blood”, режисирано от Tim Mattia.

Twenty Øne Piløts съобщиха, че ще участват с изпълнение на Американските музикални награди, които ще се предават пряко от Microsoft Theater в Лос Анджелис на 9 октомври по ABC. Дуото ще излезе на сцената, за да изпълни своя сингъл “Jumpsuit”, който се превърна в най-бързо изкатерилата се песен до първа позиция в класацията “Alternative Songs” на Billboard за последните десет години.

По-късно този месец Twenty Øne Piløts ще тръгнат на своето световно турне “Bandito Tour”, което ще започне на 16-ти октомври в Bridgestone Arena в Нашвил, Тенеси. Почти разпродадената първа част от обиколката ще премине през Съединените американски щати, следват дати в Австралия, Нова Зеландия, Европа и Обединеното кралство. Поради изключително засиленото търсене, беше обявена и втора част от турнето, което през пролетта ще се завърне в Северна Америка с дати в Мексико, Канада и Съединените щати.

Албумът Trench на Twenty Øne Piløts следва BLURRYFACE, с който дуото успя да си осигури световен пробив и който направи удивителен дебют в класациите при своето излизане, заставайки директно на #1 в Billboard 200. Записът постигна и невиждан досега успех в дигиталната ера, ставайки първия албум, в който всяка една отделна песен е със златен, платинен или мултиплатинен сертификат от RIAA.

Албумът Trench на Twenty Øne Piløts е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.