“Твоят футболен герой” с Радио Z-Rock и Допелхерц

Кой е най-добрият? Кажи ни кой е “Твоят футболен герой” от Световното по футбол Русия 2018! Напиши ни неговото име на svetovno@zrockradio.bg и всеки ден един от вас ще печели чрез жребий комплект продукти от Допелхерц!

Участвай в играта, следи резултата и очаквай да разбереш кой ще стане футболен герой според слушателите на Радио Z- Rock. В края на играта трима от всички участници ще спечелят и специалната фенска награда: реплика на официалната топка от Световното по футбол Русия 2018. Обърни резултата в твоя полза с Допелхерц® актив Хепабаланс!

Допелхерц® актив Хепабаланс:
Комбинация от естествени съставки за благоприятстване на чернодробната функция и правилното храносмилане. Артришокът е познат на човека и използван от векове. Освен като полезна храна, артишокът, както и белият трън, са прилагани при различни смущения в храносмилането и чернодробната функция.

Правилното функциониране на черния дроб и жлъчката, особено след нахранване, е от голямо значение за храносмилането. Днес, повече от всякога, се наблюдава ниска двигателна активност сред хората и прекомерен прием на мазнини – това води до различни храносмилателни смущения и високи нива на липиди в кръвта, включително холестерол. Ето защо е особено важно черният дроб да отделя достатъчно жлъчка, а това се подпомага от екстрактите от артишок и бял трън.

Списък на спечелилите:
1. 14.06 Светослав Савов
2. 15.06 Данаил Димитров
3. 18.06 Алиция Гилмановска
4. 19.06 Петър Данаилов