Trivium с глобален лайвстрийм концерт на живо от Full Sail University

В петък, на 10 юли в 23:00 ч. наше време, Trivium ще проведат първото си шоу на живо след априлското издание на новия албум What The Dead Men Say. Това ще бъде чисто нова продукция и визуалното шоу в стил арена ще се излъчва глобално от Full Sail Live, мястото на арт събитието и излъчването е във Full Sail University в родния град на бандата – Орландо, Флорида.

Trivium ще направят дебюта на ново шоу на сцена, което е свързано с визуализации от новия албум и ще представят песни от него на сцената за първи път. Предварителното празненство ще стартира час по-рано и ще включва домакина на събитието Terry Bezer от шоуто Mosh Talks на Knotfest.com, който ще води зрителите през интервюта, клипове от седмицата преди продукцията и подгряване в началото от английската банда от Ридинг, Sylosis.

Билетите за събитието са на цената на $9 и са налични на live.trivium.org. Част от приходите от шоуто ще отидат в полза на музикалната терапевтична програма в неправителствената болница за деца Orlando Health Arnold Palmer.

„Трябваше да сме креативни, когато чухме, че няма да има турнета това лято“, обяснява бандата. „Направихме концерти в Zoom и помолихме креативния/продуцентския ни екип да измислим най-голямото метъл стрийминг събитие на живо в реално време през лятото и това, което ще ви представим, е нашето шоу „A Light or a Distant Mirror“. Това изпълнение ще бъде 100% на живо и не е записвано предварително. Ще имаме чисто нови и епични сетове и светлини на сцената, и ще ги покажем на 100%. Благодарни сме на приятелите ни от Full Sail University, които ни осигуряват първокласна арена за изпълнението и екипът на Maestro за стрийминга на нашето шоу към краищата на света. Надяваме се да се присъедините към нас“.

 

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.