Топ барабанисти се събират в уникално „Super Drumming“ Show на Рок феста в Ямбол

За поредна година Ямбол Рок Фест дава среща на легенди от световната рок сцена. През 2019 рок-маратонът ще бъде в четири поредни дни – от 12 до 15 септември, отново на сцената в централния парк на града. Организатор е община Ямбол, а концертите са с вход свободен за публиката.

Сензацията този път е The „Super Drumming“ Show с трима от най-големите имена сред барабанистите на рока. Проектът е на Pete York – един от създателите на Spencer Davis Group. В дръм шоуто ще му партнират Herman Rarebell (екс-Scorpions) и Bernhard Welz (проекти с Jon Lord, Ian Paice и др.). Вечерта предвещава уникални емоции с култови парчета на Spencer Davis Group, Scorpions и др., изпълнени едновременно от тримата барабанисти на сцената. В шоуто участват още Kaitner Z Doka (китара), Dave Marks (бас), Ernesto Ghezzi (клавир, Gotthard), вокалните изпълнения са поверени на Mitchel Emms (The Voice of UK). Концертът е на 14 септември, събота, от 21.30.

Програмата на Ямбол рок фест предлага още супер трибюти на Whitesnake (13 септември, петък), Bon Jovi (14 септември, събота) и Kiss (15 септември, неделя). Хитовете на Whitesnake ще прозвучат в изпълнение на Bad Boys – Тома Здравков, Иван Попов, Кирил Кожушков, Станислав Петров и Николай Николаев. В Bon Jovi ще се превъплътят италианците от New Jersey, спечелили си славата като най-близки до оригинала. Kiss Forever Band (Унгария) пък са утвърдени като най-успешният и автентичен трибют на Kiss в Европа.

Рок-маратонът стартира на 12 септември, четвъртък, с Casual Threesome. Бандата ще забие заедно с Николай Воденичаров-Никеца и още звезди от „Гласът на България“: Мария Величкова, Деница Петрова, Калоян Николов.

В предишните му издания феновете се срещнаха с оригиналния китарист на Whitesnake Bernie Marsden, с Graham Bonnet и Doogie White (Voises of Rainbow) и още куп наши и световни рок-легенди.

ЯМБОЛ РОК ФЕСТ 2019
12-15 септември, Градски парк – Ямбол

ПРОГРАМА

12 септември, четвъртък
19:00 – Twin Peaks
21:00 – Casual Threesome и звездите от „Гласът на България“: Николай Воденичаров – Никеца, Мария Величкова, Деница Петрова и Калоян Николов

13 септември, петък
19:00 – Seconday
21:00 – Whitesnake Tribute с Bad Boys (Тома Здравков, Иван Попов, Кирил Кожушков, Станислав Петров, Николай Николаев)

14 септември, събота
19:30 – Bon Jovi Tribute с „New Jersey“ (Италия)
21:30 – „Super Drumming“ Show (Вечер на супербарабанистите) с Pete York (Spencer Davis), Herman Rarebell (екс-„Scorpions“), Bernhard Welz (Jon Lord, Ian Paice) и със специалното участие на Kaitner Z. Doka (китара), Dave Marks (бас), Mitchel Emms (вокали), Ernesto Ghezzi (клавири) – настоящ пианист на Gotthard.

15 септември, неделя
19:30 – Yambol Project and Friends
21:00 – KISS Tribute с Kiss Forever Band (Унгария)

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.