Тома Здравков представи новия си проект „Say Yeah“

Тома гостува днес в „Голият обяд“ по Радио Z-Rock, за да представи най-новия си проект – „Say Yeah“ (facebook / Instagram). Той дойде с Данислав Илиев – бивш спортист, настоящ пътешественик и планинар, и екскурзовод с 10 години стаж, който е и инициатор на проекта.

Основна идея е свързването на туризма с музиката по забавен и необичаен начин. Всеки от епизодите на проекта представя нова и интересна туристическа дестинация, чрез 2 различни видеа: авторска рок песен с музикален клип и туристическо видео. Концептуалните различия на двете видеа се обединяват от общата сюжетна линия, която се развива на фона на конкретната туристическа дестинация: Охрид, Прага, Осло, Истанбул, Будапеща, Виена, Инсбрук, Белград и др.

„Дни след като Дани ми се обади, за да ми разкаже за проекта, много бързо се организирахме, за да създадем това видео. Нашето приятелство започна, когато аз и групата ми бяхме подарък за 31-ия му рожден ден. Това е първата стъпка от много по-голям проект, който ще продължи с едно туристическо видео, създадено от македонски екип”, сподели Тома и представи първата част от проекта “Say Yeah” – авторската си рок песен и забавен клип, в който се преплитат кадри от различни локации в Охрид.

Снимките са протекли на няколко локации, сред които Старият град (от 1980 под защитата на ЮНЕСКО), Античния театър (основан 2 в. пр.н.е., а в днешно време – арена на множество концерти), главното пристанище, красивия плаж Потпеш и корабът „Александрия“ – най-големият кораб, плаващ във водите на Охридското езеро (през 2009 г. екипажът на съда успя да спаси 15 българи при инцидента с потъването на кораба „Илинден“). Разбира се, не минава и без рок локация – рок клуба „Duck“, най-добрата сцена за live-music в Охрид.

Сценарият е базиран основно върху действителни събития от пътуванията на екипа в гр. Охрид, Македония. Песента “Say Yeah” става име и на целия проект, защото идеално пасва на позитивната концепция.

Тандемът вече работи и върху второто видео, което предстои да излезе в края на януари 2018.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.