THE FLYING DETACHMENT подгряват за A PALE HORSE NAMED DEATH

THE FLYING DETACHMENT влизат като съпорт на PALE HORSE NAMED DEATH. Концертът ще се състои на 20 октомври от 19:00 часа в столичния клуб „Микстейп 5“ и е част от турнето „Season Of The Dead Tour 2019“, представящо най-доброто от бруклинските легенди!

BGTSC представя: THE FLYING DETACHMENT! „Трептящ, нажежен въздух, който изкривява формите на света стоящ от другата му страна. Тежки земни пластове се разместват под краката ви, обзема ви чувство на неизбежност, но в следващия момент като с магия картината се променя на нощен морски бряг, чийто вълни ритмично повтарят с мелодични гласове „Ела при нас“. Правиш крачка напред и вече се намираш на път към звездите…

Това са част от емоциите, които The Flying Detachment умело обрисуват посредством изразните средства на тежкия и задвижващ мулти-фейз стоунър рок. Барабани, бас, две китари и два гласа се сливат в музика, която е едновременно тежка и мрачна от една страна, но мелодична и рееща се от друга. Малко повече от четири години след първото си участие, групата е натрупала километри в това число и заедно с някои от най-известните имена в съвременната стоунър сцена, като Truck Fighters и Sasquatch.

В края на 2018 групата издаде дебютният си албум „Eyes in the Stars, Life in the Mud“ подкрепен с ударно балканско турне.

Не пропускайте една от дълго чаканите дарк метъл групи за първи път у нас с подкрепата на една от най-впечатляващите родни формации!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.