The Dead Daisies с Glenn Hughes се включват в Midalidare Rock in the Wine Valley

The Dead Daisies, водени от Glenn Hughes, легендарният глас на Deep Purple, също се включват в Midalidare Rock in the Wine Valley. Супергрупата е съставена още от китаристите Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), David Lowy (Mink, Red Phoenix) и барабаниста Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline).

Glenn Hughes е част от Рок енд рол Залата на Славата и е с богата музикална история. „Обожавам живите изпълнения и моментът е сега! Нямам търпение да тръгнем на турне с Daisies и да свирим на колкото се може повече сцени по целия свят. Работата по новия албум също беше уникална и искам колкото се може по скоро хората да го чуят“, споделя за новия си проект Hughes.

Новият, все още неозаглавен албум на The Dead Daisies се очаква да излезе в края на месец май, преди началото на турнето. Албумът е записан във Франция в студио La Fabrique от продуцента Ben Grosse.

„The Dead Daisies са изключително интересна група и за първи път ще са в България с този си състав. Ясно е, че Glenn Hughes няма нужда от представяне на рок феновете, но и ние като такива ще очакваме да чуем и някои от хитовете на Deep Purple в негово изпълнение“, споделят от Мидалидаре.

Второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020. Цените на билетите са: за 17-и юли, когато хедлайнър ще са Running Wild, еднодневен билет е 60 лева. За 18-и юли, когато хедлайнър ще са Within Temptation, цената на еднодневния билет е 60 лева. За 19-и юли, когато хедлайнър ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет е 80 лева. Тридневните билети са на цена 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.