The Agonist се присъединяват към Wolf Fest – Вълчата пътека 2020!

The Agonist идват за пръв път в България за второто издание на Wolf Fest – Вълчата пътека. Канадците ще вземат участие във втория фестивален ден (11.07.2020) заедно с Mayhem, Candlemass, Grave Digger и Urban Grey.

The Agonist са сформирани през 2004 в Монреал, Канада и бързо добиват популярност. През 2014 към групата се присъединява Vicky Psarakis, която заменя вокалистката Alissa White-Gluz. The Agonist имат 6 студийни албума зад гърба си, като най-новият – Orphans, излиза през септември 2019.

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020, в парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции. Amorphis, Mayhem, Candlemass, Phil Campbell and the Bastard Sons, Grave Digger, Urban GreyDrive Your Life и Odd Crew са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“!

Билети за фестивала, на цена от 70 лв. (двудневен) и 40 лв. (еднодневен), можете да намерите на касите на Eventim и Изипей, или на epaygo.bg и eTickets Mall. Ваучерите от Grabo.bg са с включена безплатна бира.

Челопеч Рок Фест „Вълчата Пътека“ 2020 се организира със съдействието на община Челопеч.

Facebook | Event | Website

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.