Synyster Gates от Avenged Sevenfold стартира безплатно онлайн училище по китара

Китаристът на Avenged Sevenfold Synyster Gates стартира училището по китара „The Synyster Gates School“.

Напълно безплатно онлайн училище, което предлага уроци по китара, конкурси, шуаг, концертни билети и неиздавани кадри от представления на Synyster Gates и баща му – известният сесиен китарист Brian Hanes Sr.

Ще можете да надникнете зад кулисите и да видите как Syn и баща му репетират, пишат, записват и изпълняват песните си. В платформата на разположение ще бъдат интерактивни плейъри със синхронизирани музикални означения и таблатури с аудио и видео записи, инструкции стъпка по стъпка как да подобрите свиренето и композирането си. Ако се регистрирате сега и поканите приятели да се присъединят, ще имате шанса да спечелите частен урок по китара с Gates.

„Татко и аз работим върху проекта близо четири години, а това надхвърля очакванията ни“, казва Synyster. „Това е много повече от училище, това е общност, където всеки може да учи и да участва за голямата награда.“ Brian Haner Sr. е работил с Frank Zappa, Tower of Power, Rose Royce и безброй други музиканти по време на кариерата си.

Avenged Sevenfold ще пуснат делукс издание на последния си албум The Stage на 15 декември и ще започне турне в Северна Америка на 12-ти януари в Nashville със специални гости Breaking Benjamin и Bullet for My Valentine.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.