Sully Erna раздава автографи на представянето на “Пътищата, които избираме”

Няколко месеца след като на българския пазар се появи “Пътищата, които избираме” – автобиографията на фронтмена на култовата група Godsmack Sully Erna – почитателите на книгата ще имат възможност да се срещнат с човека, който определя България за свой втори дом!

Издателство “Сиела” ще организира специално събитие, на което музикантът ще представи българското издание и ще раздаде автографи. По този начин издателството стартира нова своя инициатива – “Сiela Unplugged”, която ще включва тематични вечери, обединяващи литературата с киното, музиката и театъра и доказващи, че домът е там, където са книгите.

“Пътищата, които избираме” ще бъде представена от нейния преводач – популярният журналист и радио водещ Елена Розберг, а добре дошъл е всеки, който иска да сподели нашия музикален празник и да получи автограф върху своето копие от българското издание.

Скоро на страницата на издателство “Сиела” във Facebook ще бъдат обявени датата, мястото и формата за регистрация на събитието, тъй като поради големия читателски интерес и ограниченото време на изпълнителя посетителите ще бъдат ограничени до 150 души. Само първите 150 ще имат възможност да се регистрират за събитието.

На 15-ти март ще бъдат обявени феновете, които ще присъстват на събитието.