Suicidal Tendencies завършиха работата по новия си албум

Suicidal Tendencies приключиха работата по новото си EP, планирано за издаване в началото на 2018. Продуцент е Paul Northfield, който работи с бандата още през 1992, когато е в ролята на инженер на албума The Art Of Rebellion. След това много пъти работи заедно с групата за други релийзи, включително пълноценния албум World Gone Mad.

Фронтменът на Suicidal Tendencies Mike Muir сподели миналото лято, че предстоящият проект на бандата ще бъде „малко по-специфичен за времето си“, което „би могло да се интерпретира политически“.

World Gone Mad беше издаден през септември 2016 и следваше албума 13 (2013). В него за първи път на барабаните се появява бившият барабанист на Slayer Dave Lombardo на барабани и китаристът Jeff Pogan, който замени Nick Santora през май 2016.

В интервю по-рано тази година Lombardo каза, че наистина се надява, че Suicidal Tendencies ще издадат още албуми. „Имам чувството, че Mike Muir притежава твърде много креативност и твърде много енергия, за да развее бяло знаме“, казва той. „Мисля, че Mike е във върхова форма, има чудесна банда и страхотна история с нея и мисля, че трябва да продължава така. Надявам се да го направи. Няма да спра да го карам да записва. Ще се погрижа да бъде ентусиазиран, да го стимулирам. „Пич имаме записи, хайде да записваме още. Хайде, да запишем още един албум.“ Защо не? Опитвам се да мотивирам музикантите, с които работя, защото няма причина да спираме. Трябва да продължиш да работиш, трябва да продължиш да създаваш. Това ни е работата.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.