Stone Temple Pilots тръгват на турне с новия си вокалист Jeff Gutt

Stone Temple Pilots ще тръгнат на първото си турне с новия си вокалист Jeff Gutt през пролетта на 2018.

В изявление Dean DeLeo от Stone Temple Pilots споделя, че се вълнува и е нетърпелив да види всички да споделят музиката им. След разкритието, че Gutt ще е новият вокалист на бандата – запълвайки оставените празнини след смъртта на Scott Weiland и Chester Bennington – новият състав на Stone Temple Pilots ще обиколи западната половина на САЩ през март 2018.

Турнето започва на 2 март в Санта Кларита, Калифорния и приключва две седмици по-късно в Билингс, Монтана, на 17 март. Stone Temple Pilots също са ангажирани във фестивали – Rock On The Range в Кълъмбъс, Охайо и Welcome to Rockville в Джаксънвил, Флорида.

Gutt направи дебюта си с групата на 14-ти ноември в Лос Анджелис, където участникът в X Factor, заедно с бандата, изпълни най-големите им хитове, включително „Meadow“ – първата оригинална песен на групата с новия им вокалист. „Г-н Weiland очерта впечатляващ път“, каза DeLeo пред The Rolling Stone. „Защото не всеки може да изпее този каталог. Трябва ти някой, който наистина да знае как да пее, а Jeff има това, което е нужно. Има онзи баритон, но може да изпее и тенорът, където е нужен. Той е истински певец.“

Stone Temple Pilots и Gutt планират да реализират новия си албум в първите месеци на 2018.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.