Steven Tyler обясни причината за отмяната на турнето на Aerosmith

Фронтменът на Aerosmith Steven Tyler публикува пояснения по повод здравословното си състояние, след като се появи информация, че може да е получил удар, заради който се е наложила отмяната на последните дати от турнето на бандата в Южна Америка.

Историята дойде от The Boston Globe, според когото „източник, близък до групата“, разказал, че 69-годишният изпълнител е получил удар след шоуто, който е наложил незабавно да потърси медицинска помощ и да се върне у дома си.

„Сърцето ми се къса да прекъсна турнето така преждевременно”, писа Tyler в социалните медии. “Групата никога не е свирила по-добре – само вижте хилядите хора на Rock In Rio. Получавате 6+ за креативни измислици, но със сигурност не съм получил нито сърдечен удар, нито припадък. Съжалявам, че се наложи да съкратя това турне, но се налагаше да направя продецура, която само моят лекар в САЩ можеше да извърши.“

Изпълнителят допълни към общото изявление на групата: “Моля ви да не се тревожите… Не съм в състояние, застрашаващо живота ми, но се налага да действам незабавно, да почина и да получа медицинска грижа незабавно, за да мога да продължа да излизам на сцената и занапред.”

Дъщерята на певеца – моделът и моден дизайнер Mia Tyler, също публикува информация за състоянието на баща си, с думите: “Благодаря на всички за любовта и загрижеността. Татко е добре и ще се върне с подскоци на сцената много скоро. Щом 70-те не успяха да го довършат, нищо няма да може.”

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.