Стартира Reynaers Top 30 – Класацията за българска рок музика на Z-Rock!

Най-накрая и рок феновете в България имат своя слушателска класация в националния радиоефир: Reynaers TOP 30 – голямата класация за българска рок музика.

Водещ на музикалната класацията е емблематичният Георги Згуров-Гурко, глас в ефира на Z-Rock още от 2006 година с предаване за българска музика „Гараж“. Познат е на аудиторията и като фронтмен на алтернативната рок банда от 90-те години Анимационерите.

Изцяло подчинена на слушателския вот, Reynaers TOP 30 ще покаже какво харесва аудиторията и кои от нашите рок музиканти са запазили актуалния си статус в очите на феновете. Слушатели на Z-Rock могат да гласуват в класацията веднъж на ден в сайта на радиото – zrockradio.bg, като могат да дадат своя глас за повече от един музикант. Броят на лайковете определя и реда на класацията. Всеки четвъртък, между 18 и 20 часа, Гурко ще представя актуалното класиране на парчетата от Reynaers TOP 30, според това как са гласували слушателите на Z-Rock през изминалата седмица. Повторения на предаването можете да чуете в събота от 12 часа и неделя от 18 часа.

Reynaers TOP 30 включва 30 рок парчета от актуалната програма на Z-Rock. Сред стартовите предложения са: Бараби Блус Бенд – „Различен вкус“, Тангра – „На прага“, Odd Crew – „Flip The Sky“, Miry – „Kinda Love You“, Милена – „Седмото небе“, JEREMY? – „Day After Day“, Конкурент – „Родени за рок“, Б.Т.Р. – „Тези дни“, Velian – „Broken“, Eridan – „Грешна душа“, Jin Monic – „Saline“, Свилен Ноев – „Minute“ и други любими изпълнители. Именно те ще се състезават за по-висока позиция в подреждането.

Всяко ново предложение в Reynaers TOP 30 е защитено от отпадане в рамките на 4 седмици. Максималният брой седмици, които едно парче може да бъде в класацията, е 40 седмици.

Избери своя фаворит на zrockradio.bg!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.