Спечели meet & greet с Evanescence!

Вече си се снабдил/а с билет за концерта на Evanescence на 11 септември у нас. Преслушваш на repeat (за неизвестно вече кой път) албумите им, за да се надъхаш още повече, ходиш на клубните шоута на Sevi, които ще погдгряват легендарната група и си се въоръжил/а с търпение. Какво по-хубаво може да се случи, докато чакаш да дойде заветната дата?

Какво ще кажеш за шанса да се срещнеш лично с любимата банда? И то не става дума за две минути припряни снимки и дежурни усмивки. Говорим за възможността да присъстваш на саундчека, да се срещнеш с групата лично, да се снимате и накрая дори да си тръгнеш със специалeн подарък. Как ти звучи?  Защото твоето рок радио се е погрижило да имаш тази възможност, остава само да извадиш и малко късмет!

Включи се в играта ни тази седмица – всеки ден на страницата ни във фейсбук ще намираш кадър от видеоклип на Evanescence. Разпознаеш ли го, изпрати ни името на песента, твоите имена и телефон за връзка на igra@zrockradio.bg, заедно с изрично съгласие името ти да бъде обявно публично, ако спечелиш награда. Имейли без това съдържание автоматично отпадат от жребия. Задължително е да имаш билет за концерта, за да можеш да се възползваш от наградата.

В края на седмицата ДВАМА от всички, отговорили вярно поне веднъж, ще спечелят лична среща с Evanescence! Участието всеки един ден се брои отделно. Късмет!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 26-30.08.2019

Наградата печелят: Силвия Кроснева и Христо Дживторов

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.