Slipknot с нова песен – “Birth Of The Cruel”

Slipknot споделиха “Birth Of The Cruel” – трета нова песен от техния дългоочакван шести албум We Are Not Your Kind, който ще излезе този петък, 9 август, чрез Roadrunner Records.

“Birth Of The Cruel” следва скорошния сингъл на Slipknot, “Solway Firth”, който излезе заедно с режисирано от Crahan oфициално музикално видео. Видеото включва ексклузивни кадри от оригиналния сериал на Аmazon, “The Boys”, заедно с ексклузивни кадри от живите участия на Slipknot в скорошни фестивали в Европа.

We Are Not Your Kind – съдържание:
1. Insert Coin
2. Unsainted
3. Birth Of The Cruel
4. Death Because Of Death
5. Nero Forte
6. Critical Darling
7. A Liar’s Funeral
8. Red Flag
9. What’s Next
10. Spiders
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth

Пилотното парче от албума We Are Not Your Kind – “Unsainted”, направи изключително впечатление с oфициалното видео към него, режисирано от Crahan, като беше на #1 в “Набиращи популярност” в глобалния YouTube за 24 часа, събирайки 35 милиона гледания до момента. Slipknot разтърсиха света отново след обявяването на новия им албум със световните дебюти на живо на песента “Unsainted” и на техния сингъл от 2018 г. “All Out Life” в предаването на Jimmy Kimmel Live!, като и двете изпълнения станаха най-гледаните музикални изпълнения на шоуто за 2019 в YouTube.

Slipknot шокираха феновете по света миналата есен с пускането на сингъла “All Out Life.” Реакциите към сингъла бяха зашеметяващи, като oфициалното музикално видео – също режисирано от Crahan събра повече от 43 милиона гледания в YouTube в официалния YouTube канал на групата.

Посочен от Vulture като един от “36 албума, които нямаме търпение да чуем през 2019”, албумът е продуциран от Slipknot и Greg Fidelman.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.