Shinedown отправят послание към човечеството с “Atlas Falls”

Shinedown издадоха новия си сингъл “Atlas Falls”, изпращайки послание на оптимизъм и вяра към човечеството насред пандемията от COVID-19.

Досега “Atlas Falls” бе наличен само като част от ексклузивен промоционален пакет с тениски за събирането на средства от страна на Shinedown в полза на хуманитарната организация Direct Relief, един от най-големите доставчици на хуманитарни медицински ресурси в света, чиято мисия е да подобри здравето и живота на хората, афектирани от бедност или извънредни ситуации чрез мобилизиране и осигуряване на неща от основна медицинска необходимост. Бандата е събрала повече от $300 000 и продължава да го прави (включително първоначалното дарение от $20 000 от Shinedown), за организацията, която в момента работи да осигури персонално защитно облекло за здравните работници на фронтовата линия и основни лекарства и припаси за пациентите.

Писана преди осем години по време на сесиите за албума Amaryllis, но никога издавана, “Atlas Falls” вече бе специална за бандата и стана ясно, че правилното време за посланието на песента дойде, когато светът започна да отговаря на пандемията от COVID-19. Черпейки вдъхновение от гръцкия мит за титана Атлас, който носи звездна сфера на раменете си, “Atlas Falls” е успокояващ химн, внушващ, че ако Атлас падне, ще си помогнем едни други да станем във времена на борби.

“Откликът към “Atlas Falls” бе изумителен и Barry, Zach, Eric и аз не можем достатъчно да се отблагодарим на Shinedown Nation и всички по света, които подкрепиха Direct Relief срещу COVID-19. Вярата, любовта и показването на човечност са невероятни. “Atlas Falls” е напомняне, че сме в най-добрата си форма, когато имаме нужда един от друг и единственият начин е заедно“, казва фронтменът на Shinedown Brent Smith.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.