Sharon Den Adel от Within Temptation пусна „Out Of The Darkness“ на My Indigo

Излезе текстовото видео на „Out Of The Darkness“ – новата песен от соло проекта My Indigo на вокалитката от Within Temptation. Парчето е от едноименния дебютен албум, който ще бъде пуснат на 20-ти април 2018.

Изпълнителката обяви новия си проект с видеоизявление във Фейсбук, в което описа My Indigo като „много личен“ материал и разкри, че композирането на песните в него е оказало терапевтично въздействие, което й е помогнало да се справи с все така неназована „семейна криза“.

My Indigo – съдържание:
1. My Indigo
2. Indian Summer
3. Out Of The Darkness
4. Star Crossed Lovers
5. Crash And Burn
6. Someone Like You
7. Black Velvet Sun
8. Lesson Learned
9. Safe and Sound
10. Where Is My Love

„От много години обикаляме по турнета и всеки път, когато се прибирахме вкъщи, започвах да пиша песни и се радвах за това. След последното турне опитах да направя същото, но не се получи. Накрая осъзнах, че съм изпаднала в криза далеч отвърд невъзможността да пиша песни. Годините в обикаляне по турнета и работата под напрежение си казаха думата – да не говорим, че имаше неща и в лични ми живот, с които трябваше да се справя“, казва изпълнителката.

И добавя: „Наистина ми отне време, но започнах отново да пиша. И се оказа много по-различно от това, което правех за групата, но беше нещо, от което наистина имах нужда. Всяка песен водеше до следваща и накрая се получи цял албум. Дадох му име – нарекох го My Indigo. Той се отнася до пътуванията ми през последните няколко години, които искам да споделя с вас. My Indigo изобщо не е като Within Temptation, не съм и целяла да бъде. Написах го за себе си, но се надявам да го харесате и вие.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.