Sebastian Bach: „Искам да се съберем, но Skid Row ме мразят“

Миналия месец бившият вокал на Skid Row Sebastian Bach обяви, че тази година ще тръгне на турне, за да отбележи 30-та годишнина от дебютния албум на групата.

Bach определи 45 дати из САЩ, на които да изнесе концерти в следващите месеци и скоро след това отправи покана към бившите си колеги да си присъединят към него за юбилейната обиколка. Това обаче едва ли ще се случи, след като в края на юни Dave ‘Snake’ Sabo отхвърли предложената маслинова клонка – но Bach все пак не е загубил надеждата си за някакво събиране.

“Адски ме мразят”, признава директно вокалът пред Billboard и добавя: “Заради феновете и заради мен самия като фен – да, искам да се случи. Баща ми умря на 57, неговият баща – също. Всеки път, като вляза онлайн, някой рок изпълнител умира или се бори с рака, или просто остарява прекалено, за да може да прави каквото и да е. Не знам дали ще съм наоколо още 30 години, защо да не го направим сега, докато още мога?”

А какво според него ще е нужно, за да се случи този реюниън, дори и само за кратък момент? “Ако само склонят да се видят на вечеря с моя мениджър, Rick Sales, оригиналната група ще се озове на път заедно отново”, казва Bach. “Но те не искат да си имат работа с мениджъри. А за разлика от тях, аз съм физически и психически неспособен да държа карез толкова дълго – 23 години! Та това е все едно още да ме е яд на някой от гимназията. Линията между любовта и омразата е тънка. Не обичам нищо около сегашната ситуация с групата, но обичам всичко около този албум и времето, когато излезе.”

Bach ще изпълнява всичките 11 парчета от албума от 1989, заедно с хитове от целия си каталог. Към него ще се присъединят китаристът Brent Woods, Bobby Jarzombek на барабаните и басистът Rob DeLuca.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.