Saxon дебютираха видеото към „Nosferatu (The Vampire’s Waltz)“

Музикалното видео към песента на Saxon „Nosferatu (The Vampire’s Waltz)“ вече е онлайн. Парчето е от 22-я студиен албум на групата, Thunderbolt, който излезе на 2 февруари. Наследникът на Battering Ram (2015) отново се случваше под продуцентството на Andy Sneap (Judas Priest, Megadeth, Accept, Testament), а обложката е оригинална творба на дългогодишния сътрудник на групата, Paul Raymond Gregory.

„Страхотна история е, нали?“, коментира фронтменът на Saxon Biff Byford за „Nosferatu“, правейки препратка към историята, вдъхновила едноименния филм на F.W. Murnau и „Дракула“ на Bram Stoker. „Написана е в Йоркшир, в място, наречено Уитби – малко рибарско селце на източния бряг. Била е много популярна – все още е, там и Bram Stoker е написал романа си „Дракула“, нали? Вдъхнови и мен. Някога живеех там. Два пъти в годината има готик събор и всичко се върти около това с Bram Stoker. А и мой приятел, филмов режисьор, ме помоли да напиша песен за вампири и, общо взето, така се появи „Nosferatu“.“

В момента Saxon са основната подгряваща група на турнето „Firepower“ на Judas Priest, което стартира преди седмица и ще завърши на 1 май. Другата подгряваща група са Black Star Riders.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.