Рожденият ден на Z-Rock наближава – ето какво сме ви подготвили!

Следващата седмица сме рожденици! Фаталният 13 октомври този път се пада в далеч не толкова фаталната събота, но за сметка на това ще ни даде възможност за всенародни тържества през цялата седмица.

Флагманът на събитието ще е Hijack Show, чийто домакин Краси Москов ще посреща различни музикални гости във всеки от дните й. Ето и (засега) съвсем накратко какво музикално пиршество сме ви подготвили:

Понеделник, 08.10
Концерт на Стенли и неговата група (в която влизат Фънки, както и Иво Чалъков и Стефан Попов от Gravity Co.).

Вторник, 09.10
Свилен Ноев с музика от новия си солов албум.

Сряда, 10.10
No More Many More с нови и неиздавани песни, които ще ни изсвирят на живо.

Четвъртък, 11.10
Noizes с техния Foo Fighters Tribute, който ще се случи на 3 ноември в клуб City Stage, но ние ще чуем в аванс.

Noizes е софийска рок банда, сформирана през 2016 от група приятели, с цел да се забавляват, свирейки песни на любими банди. Микрофонът хваща Боби Косатката – добре познатият Сиатълски проповедник и фронтмен на Der Hunds, на китарите са Иво Пешев от Skitnicks и Недко пенчев от Drink Theatre, а ритмичните секционисти са Петко Петров (Drink Theatre) и Георги Денчев (Paraplanner).

С изявения си кавър-репертоар групата гастролира на големи и малки сцени из БГ градове като София, Пловдив, Бургас, В. Търново, Враца, Свиленград и други, а от съвсем скоро Noizes подготвя един мега специален трибют на титаните от Foo Fighters, който ще бъде представен за пръв път в столичния клуб City Stage на 3 ноември.

Наред с шумо-не-изолираните жици, Noizes са подготвили и един мини-акустичен сет с песни на Foo Fighters,които ще изпълнят само в предаването на Краси Москов Hijack Show по Z-Rock.

Петък, 12.10
P.I.F., ден преди представянето на новия им акустичен проект.

Миниконцертите ще се случват след 16ч. (планирайте си деня подобаващо! :)), но ще ги стриймваме и във фейсбук, така че никой да не изпусне шанса да съпреживее емоцията заедно с нас.

Гответе се, WE WILL ROCK YOU!