Rob Halford пусна нова коледна песен – „Hark! The Herald Angels Sing“

Вокалът на Judas Priest Rob Halford отсега подгрява празничното настроение. Той ще пусне коледен албум, озаглавен Celestial, на 18 октомври, в който ще влзязат четири нови негови песни и няколко класически коледни кавъра. Един от тях, „Hark! The Herald Angels Sing“, вече е онлайн.

„Великото нещо за хеви метъла е, че има много измерения. Когато го погледнеш от външна гледна точка – ако си наистина запознат с метъл сцената – изглежда доста заплашително. И е много силно, мощно изживяване. Но идва на различни нива. Мисля, че музиката, която направихме в Celestial, например, е добра демонстрация на това. Метъл маниците – както се наричаме – сме точно толкова готови за празниците, колкото и всички останали. И това, което се опитахме да направим с музиката, е да проникнем до толкова метъл измерения, колкото можем.“

Celestial – съдържание:
01. Celestial (нова песен)
02. Donner And Blitzen (нова песен)
03. God Rest Ye Merry Gentlemen
04. Away In A Manger
05. Morning Star (нова песен)
06. Deck The Halls
07. Joy To The World
08. O Little Town Of Bethlehem
09. Hark! The Herald Angels Sing
10. The First Noel
11. Good King Wenceslas
12. Protected By The Light (нова песен)

В Celestial братът на Halford, Nigel, е на барабаните; Alex, синът на басиста на Judas Priest, Ian Hill, е на баса; сестрата на Halford, Sue, е със звънците; а на китарите са Robert Jones и Jon Blakey.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.