Rage са хедлайнър на първия ден на Varna Rock 2019!

Пиoнерите на пауър метъла, немската банда Rage, са хедлайнър на първия ден на Varna Rock 2019, който ще се състои между 16 и 18 август, на пристанището във Варна!

Преди 21 години, през 1998, Rage пуска най-успешния албум от историята на групата, наречен XIII. За да отбележи годишнината от тази забележителна епоха, фестивалният сезон 2019 ще бъде много специален: след мощно опъване на струни на Wacken, Varna Rock 2019 посрещa групата, заедно със симфоничен оркестър – Rage ще закрият първия ден на Varna Rock 2019, 16-ти август, с ексклузивно шоу.

С това се оформя и финалният вид на афиша на фестивала:

16 август: ще започне с победителите от конкурса Next Rock Star Vol. 2, следвани от Drive Your Wife, Destruction и ексклузивното шоу на Rage със симфоничен оркестър.

17 август: Velian ще стъпят първи на сцената, следвани от Sevi, Firewind c Gus G. и финална мощна калифорнийска метъл атака от W.A.S.P.

18 август: старт ще даде победителят от Националния фестивал за ученически рок групи, след когото щафетата поемат Krossfire, следвани от Sonata Arctica преди епичния завършек на вечерта със суперпроекта на Tobias Sammet, Avantasia.

До 30 май цената на тридневния фестивален билет е 120 лв., но ще скочи на 140 след 1 юни. Тридневен фестивален билет, както и билети за отделните дни може да закупите от обектите на EasyPay или онлайн от Epay-Go.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.