Primal Fear работят върху новия си албум Apocalypse

Primal Fear се връщат в студиото, за да работят върху следващия си албум Apocalypse. 12 чисто нови разбиващи хеви метал парчета са подбрани от 30 нови песни, продуцирани от басиста Mat Sinner и миксирани от Jacob Hansen в Hansen Studios в Дания. Планирано е албумът да излезе в средата на 2018.

Имената на новите песни са „Apocalypse“, „New Rise“, „The Hounds Of Justice“, „King Of Madness“, „The Beast“, „Blood, Sweat & Fear“ и разточителната 10-минутна „Eye Of The Storm“. Стилистично, новите парчета следват същата пътека, по която вървеше най-успешния албум на Primal Fear – Rulebreaker.

Ralf Scheepers коментира: „Не знам откъде идва и какво го правим, но изглежда, че в момента сме на креативна вълна и парчетата ни се получават по-добре от години. Но нищо няма да бъде издадено, докато не сме 100% удовлетворени от резултата. Може да се доверите на етикета Primal Fear.“

Sinner добавя: „Наистина съм изненадан от креативността на бандата. Всеки член се включва по някакъв начин във всяка песен и съм наистина щастлив от избора на песни и на продукция. Можете да очаквате наистина енергичен метъл албум с максимална сурова сила и отношение.“

Primal Fear ще подкрепи новия си албум с продължително лятно турне през 2018, което ще бъде последвано от световно турне.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.