Последният концерт на Slayer се мести в зала „Фестивална“

Поради очаквани значителни валежи в дните преди събитието 9 и 10 юли (вторник и сряда), дължащи се на силен фронт, който ще обхване цяла България, изграждането на сцената и цялата мащабна продукция по последния концерт на Slayer в Парка на Летище София би било изложено на голям риск, като заедно с това се създадат предпоставки за голямо забавяне в началния час на събитието. С оглед създалата се ситуация с неблагоприятната метеорологична прогноза и опитът, който, както самите Slayer, така и промоутърите имат с терените на парка, организаторите от EventEase и мениджмънтът на Slayer взеха решение в понеделник следобед, концертът да бъде преместен на закрито в зала „Фестивална“. Всички билети важат без нужда от презаверка.

Зала „Фестивална“ – добре позната на меломаните, се намира в кв. Гео Милев, на ул. „Манастирска“ 35. Съоражението отвори врати под новото име „Асикс арена“ в края на 2017г. след цялостен ремонт. Част от реновирането на залата се състои в нейното добро климатизиране; изцяло подменени трибуни и добавени нови такива; повече и чисто нови тоалетни и други удобства. До нея се стига с автобус на градския транспорт с номер 72, като може да бъде достигната лесно пеша от бившия хотел „Плиска“ на „Цариградко Шосе“, което е комуникативно място и предлага множество възможности за предвижване. Съветваме ви предварително да се информирате за наличието на паркоместа в района, както и за условията за ползването им.

Програмата за концерта е както следва:
18:30 часа – отваряне на врати и допускане само на хора, притежаващи билети тип приоритетни и front of stage
19:00 часа – отваряне на врати за всички със стандартни билети
20:15 – 21:30 часа – Satyricon
22:00 часа – Slayer

Веднъж влезли гостите нямат право да напускат залата. Ако все пак го сторят, няма да бъдат допускани обратно. Категорично се забранява внасянето на фотоапарати със сменяеми обективи и професионална техника за аудиo и видеозаснемане. Забранява се влизането с обемисти раници и чанти, с размер надвишаващ 40×42 см. На място пред залата ще бъде обособена отделна зона за проверката и съхранението на личен багаж извън тези размери. На разположение ще е и гардероб срещу заплащане. Не се допуска влизането на лица във видимо нетрезво състояние, както и на такива под въздействие на опиати и наркотични вещества. Не се допуска внасянето на чадъри и остри опасни предмети като ножове и др., както и на бутилки и стъклени предмети. Забранява се внасянето на оръжие, взривни материали и запалителни вещества, както и всякакви храни и напитки. Пушенето на всякакъв вид тютюневи изделия в залата е строго забранено, включително и ползването на елeктронни цигари.

Лица под 18г. трябва да бъдат с пълнолетен придружител. Деца до 12 години влизат без билет, но с придружител и декларация, която ще им бъде дадена за попълване на място. Съветваме хората, които ще доведат малки деца, да се настанят на трибуните в залата.

Последни билети за финалния концерт на Slayer в България, със специални гости Satyricon, можете да закупите по следните начини:
Онлайн от bit.ly/SlayerBulgaria /от системата на PaySera/
На каса: само от Магазин на Тъмно /ул. „Иван Вазов“ 13, София/
В системата на Ticketportal.bg и тяхните каси в цяла България

Билети на място пред залата в деня на концерта също ще се продават, на цени от 95 лв. за редовен билет и 120 лв. за приоритетен достъп и зона пред сцена.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.