Последни подробности и програма за концерта на Emmure в София

Концертът на една от най-добрите деткор групи Emmure е утре, 10 юли. Американската екстремна метъл сензация идва за първи път в България, като концертът ще се проведе в столичния клуб Микстейп 5. Съпорт на американците ще са родните Never Prey & Rejuvenation.

Ето и програмата на събитието за 10 юли:
18:30 – Отваряне на врати
19:15 – Rejuvenation
20:00 – Never Prey
21:00 – Emmure
22:15 – Очакван край

На вниманието а всички непълнолетни: концертът ще бъде достъпен за непълнолетни лица и БЕЗ придружител, но е нужно да носят своя документ за самоличност.

Билети все още се продават на цена от 25лв и могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg, както и на всички каси bilet.bg/каси и магазини На Тъмно. В деня на събитието и на място ще струват 30лв.

Emmure са създадени през 2003г. в Ню Фейрфилд, САЩ. Групата е определяна като деткор, ню метъл, метълкор и алтърнатив метъл. Frankie Palmeri, който е и единствения оригинален член, твърди, че е повлиян от деведесетарските групи като Limp Bizkit, Korn, Nine Inch Nails, Slipknot и Converge. За 15 годишната си история Emmure имат издадени 7 дългосвирещи албума, като последният е от 2017 с наименованието Look at Yourself.